{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 3 oktober 2013

Lopende zaken (5)

Lopende zaken (5)


Op donderdag laat ik meestal wat projecten zien waar ik langer mee bezig ben. Allereerst de sokken. Nummer 2 staat op de pennen:


Afgelopen maandag hadden we een handwerkavond en we waren met heel verschillende dingen bezig. Caroline wil graag sokken leren breien en daarom had ik mijn sokken ook mee en wat extra informatie voor haar, zoals wat tips voor blogs met sokken. Ze had zelf echt prachtige wol gekocht, maar ik ben vergeten om er een foto van te nemen. Dat hoop ik de volgende keer wel te doen, op 28 oktober hebben we onze volgende handwerkavond.

Het wordt al wat frisser 's avonds en ik had zelf mijn Elise-sjaal om (kijk hier). Lydia heeft er ook zin in, maar die van haar is nog niet klaar. Ik ben bezig met de derde bol en de sjaal wordt al aardig groot:


Ook heb ik nog wat garen in huis uit de winkel van Katrein Kunst. Hele mooie kleuren acrylgaren, van Scheepjeswol, het heet Roma:


Nu leek het me leuk om daar eens mee te gaan haken, iets met granny's misschien, maar eerst heb ik het zigzagpatroon van Wieke van Keulen er eens bijgepakt:


Erg leuk om te doen! Je kunt de patroonbeschrijving hier vinden, op haar pagina met haak- en breipatronen.

Nog genoeg te doen dus!

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

  1. leuk zeg dat zigzagpatroon. Word erg mooi vind ik. En dat garen is heel fijn om mee te haken , ik gebruik dat vaak. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2e sok gestart, knap Akkelien, binnenkort zijn ze af! En je elise-sjaal wordt heel mooi! Ook de kleurtjes wol zien er weer fleurig uit en dat zigzagpatroontje blijft mooi :)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk allemaal, en die zigzagdeken die wordt helemaal gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen